dilluns, 2 de maig del 2011

AJO micropoetisa

L'edició d'enguany va començar amb un recital d'AJO, la micropoetessa, cantant, agitadora canallesca i referent de l'underground madrileny. Així ens la descriu Biel Mesquida qui després d'haver-la escoltada a Barcelona i quedar-se parat amb l'èxit d'aquelles composicions entre l'aforisme i la boutade, el non sense i la metàfora, que entusiasmaven el públic, va voler que la gaudíssim a l'illa. I tant que ho férem!
AJO és fundadora del grup experimental Mil Dolores Pequeños, el segell discogràfic Por Caridad Producciones i el fanzine Noise Club. Ha dirigit durant vuit anys el festival Escperimentaclub i en l'actualitat dirigeix el Festival Internacional de Poesia i Polipoesia Yuxtaposiciones que es fa a La Casa Encendida de Madrid des de 2004. Ha posat en marxa un altre festival semblant a Santander, Poetry. Ha publicat dos llibres de Micropoemas. Fanàtica dels textos  breus, aquests darrers anys ha fet nombrosos recitals de micropoesia acompanyada sovint pel músic Nacho Mastretta al piano.
El recital va tenir lloc a la sala petita del Teatre Principal de Palma el 2 de febrer. http://www.youtube.com/watch?v=k-W7aTLhFKw&feature=player_embedded

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada